2023年4月20日木曜日

たまご

If there was such a thing as a perfect food, eggs would be a contender.
They're readily available, easy to cook, affordable and packed with protein.
"The egg is meant to be something that has all the right ingredients to grow an organism, so obviously it's very nutrient dense," says Christopher Blesso, associate professor of nutritional science at the University of Connecticut in the US.
Eating eggs alongside other food can help our bodies absorb more vitamins, too.
For example, one study found that adding an egg to salad can increase how much vitamin E we get from the salad.
But for decades, eating eggs has also been controversial due to their high cholesterol content ーwhich some studies have linked to an increased risk of heart disease.
One egg yolk contains around 185 milligrams of cholesterol, which is more than half of the 300mg daily amount of cholesterol that the US dietary guidelines recommended until recently.

もし完璧な食べ物と言うものがあるならば卵はその候補の1つだろう
手軽に手に入り調理も簡単値段も手頃でタンパク質も豊富
卵は生物を育てるのに必要な成分を全て含んでいますからもちろん栄養価は非常に高いものですと語るのは米国コネチカット大学栄養学科准教授のクリストファーブレット氏
また卵は他の食品と一緒に食べることでより多くのビタミンを体に取り込める
例えばある研究ではサラダに卵を加えるとサラダから摂取できるビタミンEの量が増すことがわかっている
だから何十年もの間卵はコレステロール含有量が高くそれが心臓病のリスク増加と関連すると言う研究もあることから論争の的となってきた
卵黄1個には約185ミリグラムのコレステロールが含まれておりこれはアメリカの食事ガイドラインが最近まで推奨していた1日のコレステロール量300ミリグラムの半分以上に相当する


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